Afstudeerstage communicatie Tilburg

Je bent op zoek naar een afstudeerstage communicatie in Tilburg. Wat leuk dat je bij StudentenBureau terecht gekomen bent! Wij bemiddelen al sinds 1998 in afstudeerstages communicatie in Tilburg. Dit doen we met veel liefde, ook jou zouden wij graag verder willen helpen.

Jouw afstudeerstage communicatie in Tilburg zo gevonden

Als afstudeerder kun jij ontzettend waardevol zijn voor een bedrijf. Met jouw frisse blik kom jij misschien wel op ideëen of oplossingen die anders niet naar boven ware gekomen. Dit mag best beloond worden! Wij werken alleen maar samen met bedrijven die jou minimaal €300 stagevergoeding per maand geven. Maar we doen graag veel meer voor je. We helpen met de voorbereiding op een sollicitatie, zorgen samen met jou dat je cv er netjes uit ziet en verder begeleiden we jou in het hele afstudeertraject van jouw afstudeerstage communicatie in Tilburg. Al enthousiast? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau, wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.