Afstudeerstage communicatie Nijmegen

Je bent op zoek naar een afstudeerstage communicatie in Nijmegen. Super leuk dat je bij StudenteBureau terecht gekomen bent! Sinds 1998 helpen wij studenten al met het zoeken naar een afstudeerstage communicatie in Nijmegen. Ons jonge team doet dit met ontzettend veel enthousiastme en plezier.

Jouw afstudeerstage communicatie in Nijmegen zo gevonden

Als afstudeerder doe je relevante werkervaring op in het toekomstige werkveld. Maar ook voor je afstudeerbedrijf ben jij relevant en waardevol. Dit mag beloond worden, daarom garanderen wij je altijd minimaal €300 stagevergoeding in de maand. Ook zorgen wij dat er altijd begeleiding op HBO niveau aanwezig is bij je afstudeerstage communicatie in Nijmegen. Al zin om van start te gaan? Bekijk hieronder het overzicht van ale communicatie afstudeerstages in Nijmegen. Zit jouw droomplek er nog niet tussen? Don't be sad! Wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe vacatures online. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan (gratis en vrijblijvend) in bij StudentenBureau, dan weet je zeker dat je snel aan de bak kunt!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.