8 communicatie afstudeerstages in Leiden voor jou gevonden

Afstudeerstage communicatie Leiden

Ben jij een HBO of WO student en volg jij de studierichting Communicatie? Ben jij op zoek naar een toffe afstudeerstage communicatie in Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks helpt StudentenBureau zo'n 1.500 HBO en WO studenten bij het vinden van een afstudeerstage communicatie in Leiden. Wij helpen studenten zoals jij al sinds 1998!

Jouw afstudeerstage communicatie in Leiden zo gevonden

Door onze ervaring kennen wij de eisen vanuit jouw school. Zo weten we dat jullie vaak een begeleider binnen je afstudeerbedrijf moet hebben, met een HBO of WO achtergrond. Hier houden we natuurlijk rekening mee. Wij zijn namelijk van mening dat goede begeleiding een bijdrage levert aan een hoog eindcijfer. Daarom studeren de studenten die wij helpen gemiddeld af met een 8 als eindcijfer. Staat op dit moment jouw afstudeerstage communicatie in Leiden er niet tussen? No problem. Wekelijks worden er dankzij onze accoutmanagers zo'n 50 nieuwe vacatures op de website gezet! Door je gratis en vrijblijvend in te schrijven wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.