Afstudeerstage communicatie Den Bosch

Je bent op zoek naar een afstudeerstage communicatie in Den Haag. Wat leuk dat je bij StudentenBureau terecht bent gekomen! Sinds 1998 helpen wij met veel enthousiastme zo'n 1500 studenten per jaar aan een afstudeerstage communicatie in Den Haag. Wij vinden persoonlijke bemiddeling ontzettend belangrijk en streven ernaar dat jij op de juiste plek binnen een organisatie terecht komt. Veel afstudeerders krijgen namelijk hun eerste baan bij het bedrijf waar ze afgestudeerd zijn.

Jouw afstudeerstage communicatie in Den Haag snel gevonden

Wij zorgen ervoor dat jij nooit langer dan een uurtje hoeft te reizen naar jouw afstudeerstage communicatie in Den Haag. Zo kan jij al jouw energie in je afstudeeropdracht steken! Daarnaast snappen wij dat een studentenleven een druk bestaan is, daarom zorgen wij ervoor dat we samen niet meer dan 2,5 uur kwijt zijn aan het proces van het zoeken naar een afstudeerstage. Kan jij niet wachten om te beginnen? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan scoor jij super snel die afstudeerstage communicatie in Den Haag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.