Afstudeerstage communicatie Den Bosch

Je zoekt een afstudeerstage communicatie in Den Bosch. Wat gaaf dat je bij ons terecht gekomen bent! Natuurlijk helpen we je graag met de zoektocht naar jouw perfecte afstudeeropdracht. Ieder jaar helpen wij meer dan 1.500 HBO en WO studenten bij het zoeken naar een afstudeerstage communicatie in Den Bosch, dit doen wij al sinds 1998!

Jouw afstudeerstage communicatie in Den Bosch zo gevonden

Naast het feit dat wij persoonlijke bemiddeling en begeleiding vanuit StudentenBureau garanderen, vinden wij het ook belangrijk dat er HBO of WO begeleiding vanuit het afstudeerbedrijf is. Studenten die via ons afstuderen, halen gemiddeld een 8 als eindcijfer voor hun afstudeeropdracht. Dat is een mooi eindcijfer om je studie mee af te sluiten!Naast het feit dat je werkervaring op doet bij jouw afstudeerstage communicatie in Eindhoven ben je ook een waardevolle toevoeging voor een bedrijf. Wij vinden dat dit beloond moet worden, daarom zorgen we ervoor dat jij altijd minimaal 300 euro stagevergoeding per maand krijgt. Kun je niet wachten om te beginnen met jouw afstudeerstage communicatie in Eindhoven? Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in, dan kunnen we samen zo snel mogleijk aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.