Afstudeerstage communicatie Breda

Je zoekt een afstudeerstage communicatie in Breda. Wat spannend, je gaat bijna afstuderen! Wij willen dat jij op de juiste plek terecht komt, want wie weet mag je wel aanblijven na je afstuderen. Wij helpen studenten al aan een afstudeerstage communicatie in Breda sinds 1998. Genoeg ervaring dus om te zorgen dat jij kan gaan beginnen de gaafste bedrijven in Breda en omstreken.

Jouw afstudeerstage communicatie in Breda zo gevonden

Jij bent met jouw jonge, frisse blik een waardevolle toevoeging voor elk bedrijf. Jouw onderzoek kan ideëen opleveren die anders nooit naar boven waren gekomen. Daar mag wel wat tegenover staan! Wij garanderen je altijd minimaal €300 stagevergoeding in de maand. Al enthousiast? Hieronder vind je een overzicht met afstudeerstages communicatie in Breda, geef het vooral aan wanneer je een afstudeerplek ziet die jouw interesse wekt. Schrijf je daarnaast gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Niks staat jou meer in de weg van een mooie afstudeer periode.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.