8 communicatie afstudeerstages in Amsterdam voor jou gevonden

Afstudeerstage communicatie Amsterdam

Je bent op zoek naar een afstudeerstage communicatie in Amsterdam. Super leuk dat je ons gevonden hebt! Wij willen natuurlijk dat jij, door middel van je afstuderen, goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaat. Sinds 1998 helpen wij studenten al door ze persoonlijk te bemiddelen en door ze op de juiste plek binnen een bedrijf te laten afstuderen.

Jouw afstudeerstage communicatie in Amsterdam zo gevonden

Jij hebt als student een jonge en frisse blik, dit kan zorgen voor vernieuwde ideëen die voor een bedrijf heel waardevol kunnen zijn. Hier mag volgens ons wel wat tegenover staan! Daarom altijd minimaal €300 euro stagevergoeding per maand. Zo kan jij naast het afstuderen bij jouw afstudeerstage communicatie in Amsterdam nog even van het studentenleven blijven genieten. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau. Wij helpen je graag, zodat jij snel aan de slag kan met je afstudeerstage communicatie in Amsterdam.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.