Uitdagende afstudeerstage communicatie

Aan de slag met naamsbekendheid van een nieuw product middels een communicatieplan

Dit ga je leren

Tijdens jouw toekomstige stageperiode ga jij jezelf in het marketing/communicatieteam bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid, van het nieuwste en belangrijkste product van de organisatie dat binnenkort in de markt wordt gelanceerd!

Hierbij moet er op strategisch niveau worden achterhaald hoe de doelgroep het beste kan worden bediend. Denk hierbij onder andere aan tone of voice, alsook het juiste gebruik van de kanalen en frequentie. Dit alles met als doel om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het nieuwe product strategisch te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens deze afstudeerstage kom je te werken in een marketing/communicatie team, waar ook het salesteam in is aangesloten. De voornaamste focus tijdens jouw afstuderen is natuurlijk het onderzoek, waar je alle tijd en ruimte voor krijgt. Tegelijkertijd ziet de organisatie je ook graag als onderdeel van het team, waarbij je a 3 dagen per week content gerichte werkzaamheden zal uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan het realiseren van blogs/interviews, flyers/whitepapers en campagnes. Uiteraard is dit ondersteunend aan jouw onderzoek.

Dit ben jij

✔ Studerend richting communicatie
✔ Je bent een doener, leergierig, creatief en gedreven
✔ Gek op content realiseren, zowel visueel als tekstueel!
✔ Je hebt kennis omtrent Wordpress, Mailchimp, Canva, Indesign
✔ Utrecht CS is max. a 45 minuten reizen!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als software leverancier voor de zorgsector, hierbij kan je denken aan o.a. huisartsen en apothekers. Men doet dit met 30 collega's en het bedrijf staat in de top 4 van NL en heeft meerdere prijzen gewonnen.

Tijdens jouw afstudeerstage kom je te werken met een ervaren marketing en communicatie manager (HBO). De sfeer is te omschrijven als gedreven, hands on en creatief. Het is natuurlijk van belang dat je jezelf hierin herkend.

Je ontvangt een goede stagevergoeding en daarnaast is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer. Verder ontvang je de gehele stageperiode lang extra hulp en ondersteuning vanuit jouw StudentenBureau stage-coach (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en hands on
local_bar
Ervaren begeleider