Stage communicatieplan opzetten

Jij gaat aan de slag met een communicatie onderzoek

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf merkt dat veel bedrijven zich niet bewust zijn van de waarde van een goede klantrelatie. Hier ligt dus nog veel potentie, maar momenteel gebeurd er hier nog weinig mee. Aan jou de taak om te onderzoeken hoe er bewustwording kan worden gecreëerd bij de bedrijven. Dit ga jij doen doormiddel van een marktonderzoek. Het doel van dit onderzoek is om een leuke innovatieve manier te ontdekken waarop bedrijven warm worden gemaakt voor het verbeteren van hun klantrelaties. Jij zal dus bezig zijn met het schrijven van een adviesplan. Tijdens jouw afstudeerstage komen de volgende onderwerpen aan bod:

- Doelgroep-analyse
- SWOT-analyse
- Marktonderzoek
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw adviesplan is om de kansen in de markt in kaart te brengen en uiteindelijk natuurlijk de omzet verhogen

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in het verbeteren van klantrelaties voor andere organisaties. Je zal dus met veel nieuwe bedrijven kennis maken. Met hun vestiging in Amsterdam zijn ze goed te bereiken, en is een eigen auto dus geen vereiste. Daarnaast verdien je een prima stagevergoeding en met de CX director als je begeleider is er zeker HBO-begeleiding aanwezig.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na je afstudeerstage aan te blijven hangen, en door te groeien binnen het bedrijf.

Zo ziet jouw dag eruit

Het leuke aan jouw stage is de afwisseling tussen de verschillende taken. Zo ga je onder andere de doelgroep in kaart brengen en voor het onderzoek je doelstellingen bepalen. Daarnaast zal je 1 á 2 dagen meewerken om een goed beeld van de organisatie te krijgen.

Natuurlijk drink je tussendoor een lekkere kop koffie die ervoor zorgt dat jij weer vol nieuwe energie de dag kan voort zetten. Bovendien is het van belang om met een frisse blik tegen de verschillende taken aan te kijken. Dit zal weer zorgen voor nieuwe ideeën over het inzetten van de verschillende middelen.

Al met al zal je een erg dynamische afstudeerstage beleven!

Dit ben jij

✔ Energiek
✔ Communicatief sterk
✔ Commercieel
✔ Proactief
✔ Durft te vragen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in klantrelatiebeheer en er werken 120 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als dynamisch.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel