Afstudeerstage interne communicatieplan opzetten

Stel een communicatieplan op voor de interne communicatie!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij je bezig houden met het opzetten van een communicatieplan voor de interne communicatie. Bij de grote internationale bedrijf loopt de interne communicatie niet vlekkeloos, maar na jouw advies gaat dat op rolletjes lopen.
Jij gaat tijdens jouw stage kijken naar alles processen en naar de onderlinge communicatie betreft deze processen. Daar ga jij de pijnpunten achterhalen en advies geven omtrent de communicatie. Ook moet jij binnen het bedrijf draagvlak creëren omtrent jouw ideeën. Een gevarieerde stage met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint met een kopje koffie en een dolletje op kantoor. Nadat jij bent opgestart zal geen enkele dag hetzelfde zijn. De ene dag zal jij met jouw begeleider zitten om te bespreken waar volgens hem de pijnpunten liggen. De andere dag loop jij met verschillende processen mee en spreek je verschillende collega's om hun pijnpunten te achterhalen. Je komt met nieuwe adviezen die gepresenteerd moeten worden, zodat je samen met iedereen de interne communicatie kan verbeteren.

Dit ben jij

- Sociaal
- Eigenwijs
- Studie richting communicatie/bedrijfskunde

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als verwerkings- en handelsbedrijf in de voedselindustrie en er werken 110 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als zeer informeel.

Je komt te werken op een afdeling communicatie. Zij houden zich bezig met zowel interne als externe communicatie.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is wel handig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel ervaring met stagiairs!