Afstudeerstage Communicatie en Multimedia

Doelgroep beter inzichtelijk krijgen en visueel op inspelen!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je de huidige doelgroep inzichtelijk maken qua (kanaal) voorkeuren, met als doel om daar communicatief zo goed en begrijpelijk mogelijk op in te spelen. Jouw toekomstige stagebedrijf communiceert momenteel voornamelijk via twee manieren: schriftelijk (folders, veel teksten op website) en live (op locatie, online meetings). Echter verandert de wijze waarop de doelgroep bereikt wordt - mede door Corona - terwijl de communicatie uitingen hetzelfde zijn gebleven. Aangezien het een kwetsbare doelgroep is, waarbij goede voorlichtingsmateriaal essentieel is, zou jij met jouw Communicatieplan van zeer grote toegevoegde waarde zijn.

Men ziet vooral kansen omtrent infographics, filmpjes en visuele folders/brieven. Het is dan ook belangrijk dat je hier zeer goed mee overweg kan en dat je informatie naar B1/Mavo niveau om kan zetten. Een student Communicatie & Multimedia Design (HBO) heeft de voorkeur en hier is ook de juiste - grafische en communicatie - begeleiding voor aanwezig.

Let op: deze vacature sluit op maandag 24 mei, tenzij er op een eerder moment een geschikte match wordt gerealiseerd. Wacht dus niet te lang met reageren bij interesse!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat er met jouw afstudeerstage voor zorgen dat de communicatie en bijvoorbeeld het voorlichtingsmateriaal beter gaat aansluiten op de doelgroep. Om dit te bewerkstelligen kom je samen te werken met de communicatie en grafische manager, waarbij je onder andere aan de slag gaat met de Client Journey. Je zal ongeveer de helft van de tijd besteden voor het onderzoek, de overige tijd zal je daadwerkelijk praktisch aan de slag gaan met het vormgeven van voorlichtingsmaterialen in lijn met de behoeften van de doelgroep. Het gaat hierbij om werkzaamheden ondersteunend aan jouw onderzoek, de meewerkstage heb je immers al afgerond! :)

Dit ben jij

* Je studeert richting Communicatie & Multimedia design
* Je kan informatie versimpelen naar B1/Mavo niveau
* Je bent zelfstandig, stelt vragen en creatief
* Utrecht is maximaal 45 minuten reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de GGZ en zij bieden hulp aan kwetsbaren met verplichte zorg. Dit doet men met een team van 20 medewerkers, waarbij jij komt te werken met de grafische plus communicatie manager (HBO).

Binnen de organisatie is een informele en gedreven sfeer aanwezig, daarnaast is het zeer cruciaal dat jij in staat bent om informatie naar B1/Mavo niveau te vertalen. Verder helpt het, als jij jezelf enigszins kan verplaatsen in de doelgroep (zorg, patiënten of juridisch).

De organisatie is zeer goed te bereiken en daarnaast ontvang je een prima stagevergoeding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure. De vacature sluit op maandag 24 mei, tenzij er op een eerder moment een geschikte match wordt gerealiseerd.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en hands on
local_bar
Herenhuis als kantoor!