Commerciele afstudeerstage bij StudentenBureau

De commerciele doelen van Studentenbureau helpen behalen!

Dit ga je leren

In deze commerciële afstudeerstage zul je je bezig houden met het verbeteren van het salesproces van StudentenBureau. We zijn op zoek naar een commerciele afstudeerder die graag na 5 maanden wil doorstromen in een consultant/ accountmanagersfunctie.

We zijn hard aan het groeien en zijn daarom op zoek naar commercieel talent! Je gaat 2,5 dag per week meewerken en 2,5 dag aan je opdracht besteden.

Qua werkzaamheden draai je mee in het consultant team of het Inside salesteam. Afhankelijk van wat jij leuk vindt en met welke opdracht je aan de slag gaat. Qua werkzaamheden kun je denken aan:

- Searchen & kandidaten bellen
- Vacatures uitwerken
- Intakegesprekken doen met studenten
- Mee op bedrijfsbezoek met je inwerker
- Leads nabellen
- Inventarisatie van bedrijfsbezoeken; wat is de stand van zaken?

Kortom een leuke en veelzijdige stageplaats waar veel te leren valt en een ondernemende houding nodig is! Professionalisering is on going, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Er is voldoende ruimte voor het initiëren en mogelijk uitvoeren van verbeteringen.

Qua afstudeeropdracht denken we graag met jou mee, maar zal het onderzoek wel in lijn liggen met onze commerciële doelstellingen om te groeien. dus: Wat is er voor nodig om x% omzetgroei te realiseren het komende jaar?
Daarbij kunnen we of het voortraject er uit pakken: hoe ziet het oriëntatie traject van potentiele klanten er uit? Wat is voor organisaties een reden om niet met ons samen te werken? Hoe kunnen wij daar nog beter op inspelen?
Of het aftersalestraject: Hoe kunnen we er voor zorgen dat klanten ons nog beter beoordelen? Waar ligt nog ruimte voor verbetering? Hoe kunnen we ons netto-promotor score verbeteren, zodat klanten onze ook aan hun relaties gaan aanbevelen?

Ben jij de commerciële afstudeerder die wij zoeken? Denk jij dat wij een match zijn? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint altijd met een heerlijke kopje koffie! De ene dag vanaf kantoor Den Bosch, de andere dag vanuit je eigen kantoor thuis.

Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je potentiële kandidaten via LinkedIn aan het benaderen, de andere dag zit je in een brainstorm sessie voor onze branding of hang je met de coordinator van de opleiding CE aan de telefoon. Elke week en welke dag is anders, behalve het feit dat je genoeg tijd krijgt voor je afstudeeropdracht.

Dit ben jij

• Opleiding CE, Small business of vergelijkbaar
• 4e jaars student en wil na het afronden van je studie doorstromen in een vaste functie
• Als mijn beste vriend wint met Fifa, dan baal ik gigantisch
• Als ik een teamsport doe, denk ik aan wat het beste is voor het team en niet voor mezelf
• Zelfs in een verhitte discussie, kan ik me verplaatsen in anderen
• Koud bellen vind ik absoluut niet eng, maar een uitdaging!
• Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen!
• Ik ben in bezit van een autorijbewijs

Over dit bedrijf

Wij zijn 40 enthousiaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Dit jaar bestaan we 20 jaar, dus dat betekent groot feest!

Vanuit 2 kantoren, 1 in Amsterdam en 1 in Den Bosch, crossen wij het hele land door met als doel zoveel mogelijk leuke stages, afstudeeropdrachten en bijbanen terug te halen.
Jij komt te werken in team Den Bosch op ons net nieuwe kantoor op loopafstand van het Centraal station of in Amsterdam.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, mentoring, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.

group
50+ medewerkers
mood
Zeer informeel
local_bar
Goed jaar gehad? Dan gaan we naar Engeland!