Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Online marketingplan opzetten

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage is het jouw doel om een goed - online - marketingplan op te zetten, waardoor de vindbaarheid door jouw inspanning intens wordt vergroot. Er zijn hier enkele ideeën voor opgesteld, maar het komt er eigenlijk op neer dat dit jouw project wordt met veel verantwoordelijkheden. De studies Communicatie en Commerciële Economie hebben de voorkeur.

Tijdens jouw stage komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Je onderzoekt als marketeer waar de mogelijkheden liggen om de vindbaarheid te vergroten. Je kijkt hierbij naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en de socials. Wat werkt wel? Wat werkt minder? Aan jou de taak om dit te onderzoeken!

Dit ben jij

* Een mens
* Geïnteresseerd in online marketing
* Kennis van SEO/SEA, Google Analytics, Facebook Ads en eventueel Wordpress
* Je kan de zelfstandigheid aan

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is semi-actief in de gezondheidszorg en biedt onder andere ondersteuning aan kinderen en jongeren. Er zijn ongeveer 40 mensen actief binnen de organisatie en het is te omschrijven als plat en informeel.

Omdat het een platte organisatie is, kom jij onder andere te werken met een communicatie en HR-manager van HBO en WO niveau die je alle kneepjes van het vak zullen leren.

De organisatie is dichtbij het station dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Centrum Amersfoort