Afstudeerstage (internationale) online marketing

Nationaal of Benelux gericht onderzoek

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf wil per november/december een frisse blik op de marketingafdeling gebruiken. Hierbij is de mogelijkheid aanwezig om de huidige Nederlandse internet en social media campage te optimaliseren OF het opzetten van een marketingplan voor de nieuwe situatie in de Benelux. Hierbij is het het doel om de marketing efficiënter in te zetten op de nieuwe - Corona - situatie en hierdoor een grotere vindbaarheid te realiseren.

Tijdens jouw afstudeerstage komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Analyseren van huidige marketing activiteiten
- Analyseren van de doelgroep
- Inspelen op de huidige situatie
- Concurrentie onderzoek
- Marketingstrategie bepalen Afstudeerstage (internationale) online marketing

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als afstudeerstudent binnen met een frisse blik. Jij helpt mee met het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je start de dag met een kopje koffie/thee en gaat aan de slag met jouw afstudeeropdracht. Je krijgt alle ruimte om een goed onderzoek te doen. Jij kijkt naar de mogelijkheden op internationaal gebied en beheerst de Engelse taal. Daarnaast staat de organisatie open voor jouw initiatieven en krijg je de kans om ook mee te draaien binnen het bedrijf. Zo kun je het team bijvoorbeeld ondersteunen met wat marketingactiviteiten.

De vorige stagiaire is momenteel blijven werken en jij gaat hem ondersteunen met verschillende sales en marketing activiteiten. Jij zult 2 dagen per week werkzaamheden verrichten die ondersteunend zijn aan jouw onderzoek. Daarnaast heb jij 3 dagen de tijd voor je onderzoek!

Dit ben jij

- Zelfstandig en gemotiveerd
- Beheersing Engelse taal en/of Duitse
- Commercieel
- Hands-on

Over dit bedrijf

Jouw afstudeerbedrijf is wereldwijd leverancier van hoogwaardige koppelingen, glijlagers, tandwielkasten en overige producten! Jouw afstudeerorganisatie verkoopt een hoogwaardig product net zoals de Royce Rolls onder de auto's!

In totaal werken er zo'n 6 medewerkers in Nederland. Ze hebben ook nog een medewerker in Zuid-Afrika zitten. Het is een internationale organisatie met internationale leveranciers! Je krijgt bij dit bedrijf zeer goede begeleiding op HBO niveau (ervaren met HBO afstudeerstudenten) en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast liggen er mogelijkheden om na een goede stageperiode aan te blijven in vaste functie!

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is zeer handig! Daarvoor is ook een reiskostenvergoeding aanwezig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Intentie om aan de slag te gaan als starter!