Afstudeerstage internationaal marktonderzoek

Jij gaat aan de slag met het een marktonderzoek richting Duitsland

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je actief aan de slag met het verkennen van de Duitse markt. Je doet daarbij onderzoek naar de doelgroep, de concurrenten, de kansen, bedreigingen, etc. Alles met als doel om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de markt, zodat je een aanbeveling kunt schrijven over het al dan niet betreden van die markt en op welke manier.

Bij deze afstudeerstage internationaal marktonderzoek is het belangrijk dat je naast je onderzoek ook je bevindingen zal implementeren en/of toetsen in de markt. Zo lever je niet alleen een scriptie op, maar ook echt iets tastbaars waar de organisatie op kan voortborduren.

Zo ziet jouw dag eruit

Hoofdzaak van deze afstudeerstage is natuurlijk jouw marktonderzoek. Omdat je onderzoek doet naar de Duitse markt, is enige kennis van de Duitse taal wel gewenst.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het verloop van jouw onderzoek, maar je krijgt uiteraard wel alle data en input die je nodig hebt om het zo goed mogelijk op te pakken. Je komt terecht in een relatief klein team (10 fte), waardoor de lijnen kort zijn. Goed om te weten: ze hebben al ervaring met het begeleiden van (commerciële) stagiairs.

Dit ben jij

- Je studeert iets in de richting van commerciële economie
- Je bent sterk in het plannen en organiseren
- Je bent kwaliteitsgericht
- Je spreekt naast Nederlands ook Engels
- Kennis van de Duitse taal is een pre

Over dit bedrijf

Deze marketing technologie organisatie is expert op het gebied van loyaliteit en engagement binnen de retail. Zijn creëren applicaties ten behoeve van spaarprogramma's van verschillende retailers.

Deze organisatie heeft 10 fte op kantoor en is gevestigd in Tilburg. Vanaf het centraal station is het slechts tien minuutjes fietsen.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel