Leerzame afstudeerstage werktuigbouwkunde

engineering, werkvoorbereiding, planning en ontwerpen

Dit ga je leren

Zoek jij per september 2023 een uitdagende en diverse afstudeerstage werktuigbouwkunde bij een tof bedrijf? Lees dan snel verder!

Jij gaat je als toekomstige expert werktuigbouw bezig houden met een technisch vraagstuk binnen jouw stagebedrijf. Dit bedrijf heeft elk halfjaar diverse toffe vraagstukken, die ook relevant zijn in de praktijk!

Tijdens jouw afstudeerstage ga je alles binnen dit leuke bedrijf zien, naast je onderzoek!

In feite word je al voorbereid op de toekomst. Je hebt genoeg begeleiding op HBO niveau. In deze afstudeerstage krijg je veel verantwoordelijkheid binnen de organisatie.

Al met al ga je werken aan een super tof innovatieproject! Ben jij die gedreven student die deel wil uitmaken van dit project, reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten. Jouw stage resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat afdelingen zich verder kunnen optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij je stagebegeleider die jouw specifiek zal helpen met alle vragen die je hebt, zodat jij optimaal kunt presteren. Het bedrijf is bereid ruim te investeren in jou als stagiaire en wil er alles aan doen om bij te dragen aan jouw ontwikkeling!

Dit ben jij

- Leergierig
- Ervaring in ontwerpen d.m.v. een eerdere stage en/of bijbaan naast je studie
- Enthousiast
- Ambitieus
- Proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in vervangen en onderhouden van ondergrondse waterleidingen, gasleidingen en bekabeling. Er werken 150 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en in deze branche gaat iedereen als familie met elkaar om.

Je krijgt bij dit bedrijf uitstekende begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf biedt alle hulp aan voor het succesvol maken van je plan van aanpak!

Ook goed om te weten dat het bedrijf al jaren ervaring heeft met hbo-studenten werktuigbouwkunde binnen de organisatie.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Baanmogelijkheden na je studie!