Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Jij gaat aan de slag met engineering van een tuinbouwkas.

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage werktuigbouwkunde ga jij aan de slag met de engineering van verwarming, water en elektra voor kasbouw-installaties. Je werkt tekeningen uit in Revit, valideert tekeningen, ontwerpt en berekent. Deze tekeningen hebben veel betrekking op warmtepompen. Hoe hoog is de pomp? Wat is de capaciteit? Allemaal zaken die jij meeneemt tijdens je werktuigbouwkunde afstudeerstage.

De organisatie start met een groot project, waarvoor jij de tekeningen kunt maken. Jouw afstudeerstage werktuigbouwkunde heeft dus echt dit project als leidraad!

Je leert hier heel veel vakinhoudelijke kennis en kunt alles direct in de praktijk toepassen. Een super mooie kans dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens je afstudeerstage werktuigbouwkunde ben jij zelf verantwoordelijk voor jouw dagindeling. In het begin zul je natuurlijk meer bezig zijn met de planning, maar daarna ga je echt uitvoerend aan de slag.

De organisatie heeft een heel mooi project, waarna je ook de mogelijkheid krijgt om aan te blijven in de vorm van een vaste baan. Jouw afstudeerstage kan dus direct een sollicitatieprocedure zijn voor je eerste fulltime werktuigbouwkunde baan!

Dit ben jij

- Pragmatisch
- Technisch
- Analytisch
- Affiniteit met tuinbouw
- Kennis van Revit is een pre

Over dit bedrijf

De organisatie is actief in de kastuinbouw. Er zijn ongeveer 20 personen werkzaam bij deze internationale speler! Ze fungeren als adviseur voor de tuinbouw, waarbij ze projecten coördineren, maar zeker ook ontwerpen.

De organisatie is redelijk te bereiken met OV, maar een eigen auto is wel handig!
group
20+ medewerkers
mood
Open
local_bar
Je hebt de mogelijkheid om aan te blijven!