Afstudeerstage projectmanagement

Jij helpt mee met het realiseren van hightech producten voor klanten wereldwijd

Dit ga je leren

Je komt te werken op de afdeling constructies en je helpt mee met de realisatie van de producten binnen deze organisatie. Jij richt je voornamelijk op kwaliteitswaarborgring en je werkt heel veel samen met de engineers binnen het bedrijf.
Het is jouw doel om bestellingen op tijd en in goede conditie af te leveren.

Je gaat daarnaast afstuderen en hiervoor liggen er mooie mogelijke vraagstukken klaar. In samenspraak met de bedrijfsbegeleider zal je kijken naar het best passende ontwerp. Je zal voldoende tijd krijgen om hiermee aan de slag te gaan.

Mochten jullie beiden enthousiast zijn over het verloop van de afstudeerstage, dan liggen er mooie kansen klaar voor na de stageperiode. Ben je dus op zoek naar een afstudeerstage met mogelijkheden voor een fulltime job, dan is dit je kans.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij werkt op de afdeling werkvoorbereiding van dit duurzame en innovatieve bedrijf, je werkt samen met ervaren experts in het vakgebied. Zij voorzien jou van de nodige informatie en hulp! Jullie zijn samen, als een team, verantwoordelijk voor de goede verloop van verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers en dat maakt jullie functie een diverse functie waarin jullie schakelen met elkaar en veel verschillende partijen!

Jij komt te werken als volwaardig projectplanner en zal binnen veel verschillende projecten actief zijn. Je zal schakelen tussen veel verschillende afdelingen en zal in contact staan met collega's met een verschillende achtergrond.

Dit ben jij

- Leergierig en een goede planner
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Een bouwkundige/civiel technische achtergrond
- Kennis van ERP systemen is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de kassenbouw en er werken ongeveer 230 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, dynamisch en fris.

Je komt te werken op een afdeling projectmanagement en zal veel schakelen met de afdeling engineering. Op die manier word je in het grootste deel van het project betrokken.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is handig.
group
250+ medewerkers
mood
Hard werken, informeel en vooruitstrevend
local_bar
Een modern pand en leuke borrels