0 bedrijfswiskunde afstudeerstages voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage bedrijfswiskunde

Dus jij als echte wiskundiger bent op zoek naar een afstudeerstage? Na jaren wiskundige berekeningen en bedrijfskundige vraagstukken, zal jij nu je afstudeeronderzoek moeten beginnen. Spannend! Maar daar kunnen wij jou zeker bij helpen. Op deze pagina zie je alle relevante bedrijfswiskunde afstudeerstages die wij hebben! Hier kun je alvast een kijkje nemen, om te kijken of er iets tussen zit, wat bij jou past!

Ik zie een interessante vacature, wat nu?

Wat leuk dat je een interessante vacature op onze website hebt gezien. Als jij graag wil solliciteren op deze vacature, dan kun je je inschrijven via de website bij ons. Hierna kun je aangeven dat je de vacature interessant vindt, zodat wij vervolgens zo snel mogelijk met jou contact kunnen opnemen. Je wordt dan opgebeld door een van onze collega’s en die gaat jou uitnodigen op intake! Het is belangrijk dat je je dan goed voorbereidt. Je krijgt vanuit ons instructies over welke voorbereidingen je moet treffen voor de intake. Tijdens jouw intake, krijg je meer informatie over het bedrijf en de vacature waar je op hebt gereageerd. De consultant gaat na de intake bekijken of jij een match bent met het bedrijf en aan de hand daarvan mag jij op sollicitatie bij het bedrijf! Dit is tevens jouw eerste kennismaking met jouw mogelijk toekomstige stagebedrijf.

De vacature die mij interessant leek is al vervuld, wat nu?

Dit is jammer, maar wees niet getreurd! Wij krijgen namelijk elke week een hele lading aan nieuwe vacatures binnen. Vooral als je er op bij bent en bent ingeschreven, krijg je heel veel aanbod. Elke keer als er een nieuwe vacature online komt bedrijfswiskunde in jouw buurt, dan krijg jij hier een mail van. Zo krijg jij elke week gratis aanbod vanuit ons, en heb je genoeg om uit te kiezen. Jouw afstudeerstages is dus zeker snel gevonden via ons!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.