Leuke (online) marketing afstudeerstage bij een internationale organisatie!

Stel een mooi online marketing plan op bij deze internationale organisatie

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage bedrijf is werkzaam in de technische branche. Ze verkopen en maken namelijk systemen en onderdelen voor de automatisering van machines die bijvoorbeeld gebruikt worden in de bouw sector.

De hoofdvestiging zit in Duitsland en zijn in Europa een grote speler. Daarnaast hebben ze verschillende vestigingen en zijn ze verspreid door heel Nederland. Apeldoorn is een van de belangrijkste vestigignen voor Nederland omdat ze hier het verkoop en de marketing regelen.

Vandaar dat ze op dit moment op zoek zijn naar een goede afstudeerstudent met een passie voor marketing die samen met hun aan de slag wilt gaan voor een mooi onderzoek.

Er liggen verschillende opdrachten en mogelijkheden, het bedrijf vindt het namelijk belangrijk om een opdracht samen te formuleren naar zowel de wensen van jou en het bedrijf.

Voorbeeld opdrachten kunnen zijn het opstellen van een strategisch online marketing plan of het opzetten van campgens etc.

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat elke dag gezellig naar kantoor om te beginnen met een kop koffie en een praatje met collega's.
Daarna ga je samen met de marketing manager op pad door het pand om alles te leren over de organisatie. In tussen maak je verschillende foto's voor content en duik je in de social media kanalen van het bedrijf.
De ochtend is voorbij gevlogen en het is tijd voor een gezamenlijke lunch op kantoor.
In de middag ga je nog aan de slag met het onderzoek, de rondleiding heeft veel geholpen en je schrijft alles op, je komt er steeds meer achter welke social media kanalen het bedrijf in kan zetten om ze online nog beter te maken.

Dit ben jij

- Kennis van Social Media
- Communicatief sterk
- Zelfstandig
- Groot verantwoordelijkheid gevoel
- Harde werker
- Kennis van de Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in automatisering en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel