Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Jij gaat deze grote speler vol op de kaart zetten!

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat we de naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de organisatie te vergroten, zowel op social media als op de website. Aan het einde van jouw stage moet iedereen dit gave bedrijf kennen!

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

Scroll jij de hele dag door Insta, Facebook en Snapchat? Krijg je daar van je moeder veel commentaar op? Mooi! Heb je daarnaast ervaring met SEO/SEA? En kan jij in het hoofd kruipen van de doelgroep? Dan zoeken wij jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de ICT en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, er wordt met korte lijnen gewerkt.

Jij werkt zelfstandig aan je onderzoek, maar dit doe je onder begeleiding op hoog niveau van de marketing expert binnen het bedrijf. Jullie zullen nauw samenwerken!

Je ontvangt een mooie, marktconforme stagevergoeding. Een reisvergoeding heb je niet nodig, want het afstudeerbedrijf is goed bereikbaar met het OV!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel, korte lijnen
local_bar
Gezellige borrels