Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Jij gaat nieuwe kanalen inzetten en de website naar een hoger level tillen!

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat de leadgeneratie verbetert en er ook meer prospects bereikt worden. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Jij vult je dag grotendeels met het werken aan je onderzoek maar je bent ook tegelijkertijd actief bezig met de implementatie. Je gaat je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en update en onderhoud van de website.

Dit ben jij

Heb jij kennis van online marketing? Zit jij de hele dag op social media? Kan jij in het hoofd kruipen van een doelgroep? Dan zoekt dit gave bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een bouwkundig georiënteerd aannemersbedrijf dat actief is door heel Nederland. Zij werken aan zowel kleine als grote bouwprojecten voor diverse opdrachtgevers. Ze werken met een hecht en gezellig team van 17 medewerkers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als nuchter en familiair.

Je houdt je zelfstandig bezig met de online marketing en je ontvangt natuurlijk begeleiding op hoog niveau van de marketing expert binnen het bedrijf!

Je ontvangt een mooie stagevergoeding, marktconform. Het bedrijf is redelijk goed bereikbaar met het OV, een eigen auto is dus niet perse nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jij bent echt verantwoordelijk voor een vernieuwingsslag