Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Je gaat een marketing plan schrijven gericht op employer branding

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze zijn namelijk IT consultants en ze hebben veel in huis en een duidelijke propositie, alleen moeten ze dit nog bekend maken. Jij gaat tijdens je opdracht een plan bedenken hoe dit bedrijf dit het beste kan gaan doen.

Het doel van jouw afstudeerstage is om beter aan de bestaande en potentiële klanten over te brengen waar dit bedrijf voor staat via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten. Hiervoor ga je ook aan de slag met een doelgroep en concurrentie analyse! Om dit te doen zal je ook meegaan met de IT consultants naar vaste klanten!

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Zelfstandig
- Enthousiast
- Enige IT affiniteit is een pre, omdat jouw doelgroep de IT professionals zijn

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in IT consultancy en er werken 85 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met je nieuwe collega's aan wie je alles mag vragen zodat jij een zo goed mogelijk verslag aan kan leveren!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
veel vrijheid