Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Jij gaat de online marketing activiteiten inrichten

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat we hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergrote

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Natuurlijk begin jij deze dag met een lekker kopje koffie. Verder is er tussendoor genoeg ruimte voor een potje pingpong en een biertje ter afsluiting op het zonnige dakterras

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Creatief in teksten schrijven
- Beheerst de Engelse taal goed
- Ervaring met Photoshop of Wordpress is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de gameindustrie en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Gezellig, jong, vriendschappelijk
local_bar
De week wordt lekker afgesloten met een VRIJMIBO