Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Jij gaat een strategisch online marketingplan opstellen!

Dit ga je leren

Let op: deze vacature is beschikbaar per september 2021!

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Als online marketeer zorg jij ervoor dat de marketingactiviteiten gevoed worden met data. De marketingactiviteiten moeten uiteindelijk op juiste wijze aansluiten bij de doelgroep van de organisatie.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat we hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing.

De werkzaamheden van deze afstudeerstage zijn o.a.:

- Ontwikkelen, beschrijven en uitvoeren van een online marketing strategie
- Social media
- Advertising & Promotion
- Videomarketing
- Automation & lead management
- Het opstellen van klantprofielen

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- affiniteit met B2B sector
- Enthousiast
- Goede communicatieve vaardigheden
- Zelfstandig
- Affiniteit met een technische branche

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de warmtepompen De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Je zal dagelijks in contact zijn met de bedrijfsleider van de organisatie voor de dagelijkse aansturing. Dit bedrijf is onderdeel van een grote organisatie en die beschikken over een marketingafdeling. Ook zal je tijdens je afstudeerstage daarmee in contact staan.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto kan handig zijn. Let op: de afstudeerstage zal grotendeels op kantoor zijn. Uiteraard kan dit afwijken i.v.m. de corona-maatregelen die op dat moment van kracht zijn.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel