Afstudeerstage procesoptimalisatie

Afstudeerstage procesoptimalisatie

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers.

Op dit moment vinden alle administratieve processen plaats in Excel. Het stagebedrijf is benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van digitalisering. Het is aan jou om de huidige processen te beschrijven, flowcharts te maken, knelpunten naar boven te brengen en met mogelijke leveranciers te spreken. Uiteindelijk kom je met een passend advies, welke je gedurende de afstudeerperiode deels zal gaan implementeren.

De aanleiding van het onderzoek heeft te maken met de groei van de organisatie. Door deze groei, komt er steeds meer druk te staan op verschillende onderdelen van het bedrijf. Aan jou om processen efficiënter te laten verlopen en het bedrijf verder vooruit te helpen!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeer stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen.
Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou!

Je werkt veelal zelfstandig aan het project, maar kunt uiteraard bij inkoop, management, administratie en logistiek terecht met al je vragen.
Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Je moet verstand hebben van systemen en de mogelijkheden die er liggen op het gebied van digitalisering. Meewerken is niet nodig, deels implementeren van de oplossing tijdens de afstudeerstag wel.

Dit ben jij

- Nuchter
- Pragmatisch
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als supermarktketen en er werken 80+ medewerkers binnen het bedrijf, waarvan ongeveer 15 op kantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding van 300,- euro per maand. Omdat er niemand aanwezig is met een bachelor, is het zaak dat iemand vanuit Studentenbureau of vanuit de opleiding de stagebegeleider op papier mag zijn.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, laten we samen kijken hoe je het snelst bij de organisatie kan komen!
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddagborrel