Afstudeerstage naamsbekendheid vergroten

Jij gaat aan de slag met de online marketing

Dit ga je leren

Dit bedrijf actief in de logistieke sector, is enorm aan het groeien. Onlangs zijn ze verhuisd naar een tof, nieuw pand in Utrecht.

Per september zoeken ze een ondernemende afstudeerder richting online marketing. Jij gaat samen met de marketing manager de groei van de organisatie verder "handen en voeten" geven.

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Er is voldoende ruimte voor je afstudeeronderzoek, dit zal gerelateerd zijn aan het vergoten van de naamsbekendheid. Naast het onderzoek zal je ook 2,5 dag meewerken binnen de organisatie. Dit zullen marketing gerelateerde werkzaamheden zijn, die in relatie staan met je onderzoek. Tot slot zal de kwaliteit van je afstudeeronderzoek gewaarborgd blijven.Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag.

Dit ben jij

- Kennis van online marketing (SEO,SEA,Google Analytics)
- Woonachtig in de regio Utrecht
- Proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistieke sector en er werken ongeveer 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing en gaat nauw samenwerken met de marketing manager. Ook heeft dit bedrijf eerder ervaring met hbo-studenten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto kan handig zijn.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel