Afstudeerstage internationaal marktonderzoek

Jij gaat aan de slag met een onderzoek richting de Zuid-Europese markt

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage internationaal marktonderzoek help je dit deze logistieke speler met het onderzoeken van de Zuid-Europese markt. Je bekijkt de huidige situatie en onderzoekt hoe de organisatie de markt op andere manieren kan bespelen. Je onderzoekt de trends en ontwikkelingen op de markt, de concurrenten die zich op de markt bevinden, de mogelijke doelgroepen en partners en uiteindelijk doe je aanbevelingen aan het bedrijf. Op welk segment moeten zij zich richten en waarmee moet het bedrijf rekening houden?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze afstudeerstage zijn:
- De huidige situatie in kaart brengen
- Concurrentieonderzoek
- Doelgroeponderzoek
- Aanbevelingen doen
- Implementatieplan schrijven

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw afstudeerstage staat in het teken van het internationaal marktonderzoek, maar je zult ook operatief wat dingen kunnen oppakken. Het leuke is dat jij een enorm aandeel hebt in wat er uiteindelijk onderzocht gaat worden en hoe je je onderzoek invult.

Deze organisatie is groeiende en er ambitieus. Momenteel werken er 7 mensen, maar het doel is om binnen 2 jaar te groeien naar minstens 10 fte. Jouw aandeel hierin is aanzienlijk en jij kan na het afstuderen zelfs een van de aanwinsten worden. Hoe gaaf is het dat jij jouw marktonderzoek na je afstudeerstage kunt gaan uitvoeren?

Je komt binnen in een zeer internationale omgeving. Er worden talen als Italiaans, Frans en Duits gesproken en het is een pre als jij daar nog een taal aan toevoegt. De organisatie zelf valt onder een groot Italiaans concern, maar vaart uiteindelijk wel zijn eigen weg.

Wil jij deel uitmaken van een groeiende onderneming met mooie baankansen na je studie? Reageer dan snel!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Gemotiveerd
- Nieuwsgierig
- Een derde taal naast Nederlands en Engels is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is internationaal actief en je komt te werken met 7 collega's die zich allemaal bezighouden met een andere transport tak. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als ambitieus en gezellig.

Het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig. Wel is het makkelijker te bereiken met de auto dan met het openbaar vervoer.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel en motiverend
local_bar
Ontzettend uitdagende afstudeerstage met veel doorgroeimogelijkheden!