Afstudeerstage desktoppublishing

Jij gaat in combinatie met je mede stagiair helpen bij het maken van nieuwe producten

Dit ga je leren

De organisatie waar jij komt te werken is actief in de verkoop van papierwaren en knutselproducten in de breedste zin van het woord. Denk aan teken en kleurboeken, puzzels en stickers. Dit gericht op kinderen. Zij verkopen deze producten bijvoorbeeld bij de Kruidvat, action en Bruna.

De organisatie wil nog verder uitbreiden. Ze kopen en verkopen nu veel en willen dit gaan ombouwen naar het creëren en verkopen van producten. Om deze producten te kunnen creëren moet er een idee zijn voor een spel en de juiste uitwerking ervan. Jij zal als afstudeer stagiair helpen bij het ontwerpen van nieuwe producten. De werkzaamheden waar jij je mee bezig zal houden zijn:

- Het ontwerpen van ideeën voor nieuwe producten
- Het ontwerpen folders, flyers etc die nodig zijn bij het promoten ervan


Zo ziet jouw dag eruit

De organisatie bestaat uit 8 medewerkers. Je werkt veel samen met de eigenaar. Hij zal je ook de ruimte geven om je eigen ideeën uit te werken. Daarnaast verwacht hij wel een zekere vorm van zelfstandigheid en creativiteit.

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Grafische kennis is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in een Retail specialist in kinderspeelgoed en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Mogelijkheid tot aanblijven