Afstudeerstage product ontwikkeling

Jij gaat in combinatie met je mede stagiair helpen bij het maken van nieuwe producten

Dit ga je leren

De organisatie waar jij komt te werken is actief in de verkoop van papierwaren en knutselproducten in de breedste zin van het woord. Denk aan teken en kleurboeken, puzzels en stickers. Dit gericht op kinderen. Zij verkopen deze producten bijvoorbeeld bij de Kruidvat, action en Bruna.

De organisatie wil nog verder uitbreiden. Ze kopen en verkopen nu veel en willen dit gaan ombouwen naar het creëren en verkopen van producten. Om deze producten te kunnen creëren moet er een idee zijn voor een spel en de juiste uitwerking ervan. Jij zal als afstudeer stagiair helpen bij het ontwikkelen van deze producten. Je zal in samenwerking met jouw mede stagiair ideeën bedenken voor een nieuw product. Het ontwerp en design van het product wordt gedaan door je collega maar de ontwikkeling ervan zal bij jouw terecht komen.

Om ervoor te zorgen dat er een mooi product komt zal jij je bezig houden met de volgende taken:

- Het samenwerken met jouw collega's voor het idee van een product
- Het samenstellen van een prototype
- Het samenwerken met partners voor de productie van het product


Zo ziet jouw dag eruit

De organisatie bestaat uit 8 medewerkers. Je werkt veel samen met de eigenaar. Hij zal je ook de ruimte geven om je eigen prototype op te zetten en van A tot en met Z uit te werken. Jij zal degene zijn die de leiding heeft maar je kan altijd bij je manager terecht voor vragen of om te sparren.

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Commercieel
- Proactief
- Assertief
- Teamplayer
- Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in een Retail specialist in kinderspeelgoed en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Mogelijkheid tot aanblijven