Afstudeerstage account manager

Wordt tijdens je afstudeerstage opgeleid tot account manager

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerperiode ga jij voor dit bedrijf aan de slag met een afstudeeropdracht die binnen jouw interesses liggen! Sales, marketing, een nieuw business plan of een procesoptimalisatie? Het is bij dit stagebedrijf allemaal mogelijk, als jij maar geïnteresseerd bent in een functie als account manager! Dit bedrijf maakt namelijk van jou, als afstudeerstudent, graag een nieuwe medewerker nadat jij je diploma hebt behaald. Je wordt dus naast je afstudeeropdracht echt opgeleid tot junior account manager.

Je gaat daarbij, naast je afstudeeropdracht, aan de slag met leads waarbij je inventariseert, adviseert en afspraken maakt. Vervolgens werk je aan de opbouw van je eigen klantenbestand waarover je verantwoordelijkheid draagt gedurende de stageperiode. Daarnaast loop je mee met de koffie specialisten om meer kennis en ervaring te krijgen van de koffiemarkt en krijg je koffie en barista trainingen! Dit alles om van jou een echte koffie expert te maken!

Heb je nog vragen of benieuwd naar meer informatie over het bedrijf achter deze vacature? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Koffie is overal. Oftewel, volop kansen! Met jouw commerciële instinct bedenk en creëer je kansen voor koffie samenwerkingen met kantoren en horeca. Na een uitgebreide on-boarding in de wereld van koffie ga je potentiële klanten enthousiasmeren. Daarbij biedt het stagebedrijf de nodige begeleiding en tools zodat je het mooie koffie product kan verkopen. Zo voorziet het bedrijf je bijvoorbeeld van een heleboel kansrijke leads en ben je iedere dag bezig met het uitbouwen van een waardevol netwerk van leads en klanten.

Uiteraard krijg je ook voldoende gelegenheid om een stage onderzoek te doen. Afhankelijk van jouw wensen kun je daarbij denken aan 2 dagen onderzoek en 3 dagen account manager werkzaamheden of 1 dag onderzoek en 4 dagen account manager werkzaamheden (bij optie twee krijg je een hogere stagevergoeding!)

Dit ben jij

✔ Interesse in sales
✔ Enthousiast en communicatief vaardig
✔ Formeel en representatief
✔ Sportliefhebber
✔ HAVO Afgerond

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als koffiemerk en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de sales afdeling met 3 collega’s. Zij houden zich bezig met alle sales activiteiten van het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Mix van formeel en informeel
local_bar
Doorgroeimogelijkheden en toffe borrels