Afstudeeropdracht new business development

Je gaat tijdens je onderzoek een nieuw product in de markt zetten bij een internationaal bedrijf

Dit ga je leren

Gedurende jouw afstudeerstage ga jij meewerken aan het opzetten van een nieuw product! Je gaat onderzoek doen naar alle zaken die hierbij komen kijken; doelgroepanalyse, behoeftes in kaart brengen, markt onderzoeken en marktpositie opleveren. Verder schrijf je een implementatieplan en vorm je een concept. Het bedrijf heeft baat bij zowel research als concept als implementatie, je levert eigenlijk een compleet business model op. Jouw toekomstige stagebedrijf is een internationaal bedrijf en zal jouw onderzoek voornamelijk gericht zijn op het betreden van de markt in de Benelux.

Je leert dus veel over onderzoeksmethodes, idee generatie, concept vorming en implementatie en je gaat binnen dit bedrijf echt het verschil maken! Naast het onderzoek zal je ook deels meewerken binnen de organisatie. Denk aan de volgende werkzaamheden die je kan oppakken tijdens je stage:
- Social media content bedenken
- Leads generen en opbellen
- Ontwikkelen van nieuwsbrieven

* Je zal tijdens je afstudeerstage 2,5 dag in de week bezig zijn met je onderzoek en zal 2,5 dag de organisatie ondersteunen bij werkzaamheden die betrekking hebben tot je afstudeeronderzoek.


Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent hoofdverantwoordelijk voor het opzetten van een nieuw product in een nieuwe markt en het bedrijf geeft je hierin dan ook de vrije hand. Wel zit je op de afdeling development en daar zijn experts in het vakgebied aanwezig die je ondersteunen en helpen waar nodig. Een van hen zal ook je stagebegeleider zijn! Jouw dag ziet er divers uit omdat je veel verschillende aspecten behandelt; marktonderzoek, doelgroepanalyse, concepting, ideation etc.

Geen dag is hetzelfde tijdens jouw new business vraagstuk!

Dit ben jij

- Je bent commercieel ingesteld
- Je bent pro actief en ziet kansen
- Je beheerst de Engelse taal goed

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistiek en er werken 200 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddag borrel