Veelzijdige afstudeerstage op een recruitmentafdeling

Je gaat aan de slag op de recruitment afdeling in een jonge organisatie

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage met eventuele toekomst op een contract? Lees dan snel verder!

Je toekomstige stage organisatie is op zoek naar een stagiair voor de afdeling recruitment. Tijdens deze stage zal je 3 dagen meewerken en zal je 2 dagen in de week bezig zijn met je afstudeeropdracht. Je gaat je bezighouden met het zoeken naar de juiste kandidaten voor de leukste klanten. Je zal als stagiair niet alleen bezig met 'het juiste poppetje op de juiste plaats' zetten, maar je bent een echte toevoeging voor de klanten en uitzendkrachten. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor dat alle aanvragen van de klanten worden voorzien van de beste uitzendkrachten. Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar de juiste kandidaten voor de verschillende vacatures, om lekker met mensen te kletsen en de juiste vragen te stellen. Ook voor de telefoon opnemen schuw jij je niet. Je bent proactief en helpt jouw collega’s als dat nodig is.

Taken en werkzaamheden die je oppakt tijdens jouw recruitment stage zijn onder andere:

• De werving en selectie verzorgen voor onze klanten;
• Sollicitatiegesprekken voeren;
• Vacatures schrijven;
• Kandidaten matchen met de juiste opdrachtgever;
• Openstaande vacatures van onze klanten invullen;
• Uitzendkrachten begeleiden;
• Samen met jouw collega’s ervoor zorgen dat de telefoon altijd opgenomen wordt.

Je uiteindelijke onderzoeksvraag is nog te bespreken met de organisatie, zij staan nog voor veel dingen op en bespreken dit graag met jou samen. Binnen deze organisatie krijg je ook genoeg tijd voor je onderzoek!

Zo ziet jouw dag eruit

Je pakt alle werkzaamheden natuurlijk samen met je collega’s op en je zal er niet alleen voor staan. Een persoonlijke band met elkaar en de klanten is erg belangrijk. Daarom maakt je toekomstige stage organisatie graag tijd voor borrels en uitjes! Het bedrijf is een klein team waarbij ze altijd voor elkaar klaar staan.
Samenwerken en elkaar helpen zit in hun DNA. Uiteraard kan je ook goed zelfstandig werken, want je kan natuurlijk niet alles samendoen. Je schakelt makkelijk tussen gesprekken met kandidaten, opdrachtgevers én je maakt af en toe een lolletje. En tja, er wordt natuurlijk ook hard gewerkt. Daarnaast vindt je stage organisatie het heel belangrijk dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen en zullen ze je daarbij helpen.

Dit ben jij

- Jij bent communicatief vaardig
- Je hebt een proactieve houding
- Jij durft initiatief te nemen
- Jij hebt een goed gevoel voor humor
- Jij bent niet bang om de telefoon op te nemen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de recruitment en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als jong en informeel.

Je komt te werken in de recruitment met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
local_bar
Vrijdagmiddag borrel