Uitdagende commerciële afstudeerstage

Diverse saleswerkzaamheden oppakken

Dit ga je leren

Zoek jij een uitdagende en commerciële afstudeerstage per februari 2023? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stageperiode ga jij als sales consultant jouw stagebedrijf vertegenwoordigen bij diverse soorten klanten. Op basis van de behoefte van de klanten, adviseer hen over de dienstverlening die het best passend is. Daarnaast behandel je offerteaanvragen en gaat duurzame samenwerkingen aan door overeenkomsten te sluiten. Ook valt er genoeg te leren en kijk je mee met de accountmanagers.

Ook is er voldoende ruimte voor een afstudeeropdracht, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een marktonderzoek. Je zal per week 2,5 dag de tijd krijgen voor je scriptie. De werkzaamheden die je uitvoert komen het onderzoek ten goede, je meewerkstage heb je natuurlijk al afgerond.

Zo ziet jouw dag eruit

Maandagochtend 9:00 kick-off. Met een kop koffie in de hand deel je de successen van de afgelopen week en de uitdagingen van de komende week met jouw team. Vorige week heb je met de klant een overeenkomst gesloten voor een 3-jarige samenwerking. Wekenlang ben je hier druk mee geweest. Het schrijven van offertes gaat je steeds beter af. Op dit succes drinken wij een glas champagne!

Je bespreekt met jouw manager de klantgesprekken die je hebt gedaan en de voortgang van de offerteaanvragen. Daarnaast kijken we naar je persoonlijke ontwikkeling aan de hand van de door jou gestelde leerdoelen.
Op vrijdag sluiten we de week af met een potje padel en doen na afloop een drankje op het terras.

Dit ben jij

Volg jij de hbo studie commerciële economie (of vergelijkbare studie)? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden?, wil je altijd de beste zijn en noem jij jezelf echt een salesgoeroe? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een internationale organisatie en er werken 55 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau (de salesmanager) en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Meer informatie over het bedrijf zal gedeeld worden als je onderdeel uitmaakt van het selectieproces.
group
50+ medewerkers
mood
plat
local_bar
Potje padel op vrijdagmiddag