Uitdagende afstudeerstage internationaal marktonderzoek

Je gaat jezelf bezighouden met een nationaal of internationaal marktonderzoek

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij jezelf als marketeer in spe bezighouden met het ontdekken van new business mogelijkheden voor jouw stagebedrijf. Hierbij kan je zowel denken aan mogelijkheden op nationaal alsook op internationaal vlak, daar waar het bedrijf ook gevestigd is in Turkije.

Voorbeelden van onderzoeksmogelijkheden:
✔ Propositie definitie voor midmarket
✔ Marktonderzoek richting de gezondheidszorg en/of overheid in Nederland
✔ Internationaal marktonderzoek MEA-regio

De organisatie gaat graag in overleg met jou als student, om de opdracht af te stemmen aan de hand van jouw interesses en sterktes. Verder is het goed om te weten dat het stagebedrijf ervaren is met het begeleiden van afstudeerders, waardoor ze je een goede afstudeerstage kunnen aanbieden!

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw afstudeerstage ligt de voornaamste focus uiteraard bij het afstuderen, tegelijkertijd biedt de organisatie je ook de kans om jezelf 2 dagen per week verder te ontwikkelen als marketeer in spe, onder begeleiding van de huidige marketeer. Wederom stemt men dit graag met je af aan de hand van jouw interesses en sterktes, maar denk bijvoorbeeld aan content creatie, het schakelen met marketingpartijen (zo is er laatst een bedrijfsvideo opgenomen) alsook het organiseren van evenementen.

Op deze manier kan je jezelf enerzijds verder ontwikkelen en hiermee van toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf. Anderzijds krijg je op deze manier juist voldoende tijd voor het schrijven van je onderzoek. Wel is het belangrijk dat je hier verantwoordelijkheid in pakt en dat je gedreven bent om er een succesvolle stageperiode van te maken. Dit zal juist op locatie, alsook vanuit huis plaatsvinden.

Dit ben jij

✔ Geïnteresseerd in marketing
✔ Je vindt het leuk om content te realiseren en te schakelen met meerdere partijen
✔ Klantgericht, communicatief sterk, nuchter en hands on
✔ Je beheerst zowel de Nederlandse alsook Engelse taal goed
✔ Je hebt affiniteit met de IT sector

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf helpt klanten met het implementeren van software-systemen die zij gericht ontwikkelen. Denk hierbij aan systemen op zowel financieel als logistiek vlak. Er werken 30 collega's verspreid over beide vestigingen en de sfeer is te omschrijven als nuchter, hands on en klantgericht, het is natuurlijk van belang dat jij jezelf hierin herkent.

De organisatie is ervaren met het begeleiden van afstudeerstagiairs en zij stemmen graag in overleg een afstudeeronderzoek af. Hierbij liggen mogelijkheden tot zowel een nationaal als internationaal gericht onderzoek. Je wordt hierbij begeleid door de directeur en marketeer die je alle fijne kneepjes van het vak gaat leren.

Naast de begeleiding op HBO-niveau ontvang je een goede stagevergoeding. Daarnaast is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer en je ontvang de gehele stageperiode lang extra hulp vanuit jouw StudentenBureau stage-coach.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Nuchter, mensgericht en karaktervol
local_bar
Organisatie heeft ervaring met stagiaires!