Uitdagende afstudeerstage interne processen

Het opstellen van een handboek

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage per februari is het jouw doel om de interne processen van de organisatie in kaart te brengen. Momenteel is dit nog niet structureel het geval en de organisatie zou dit graag op orde krijgen middels een handboek. Hierbij kan je denken aan het order proces (ERP), het voorraad proces maar ook het communicatie proces richting de klanten (B2B). Mede vanwege het ERP-systeem waarmee je te maken krijgt, gaat de voorkeur uit naar een student Technische Bedrijfskunde. Studeer jij een andere studie, maar ben jij ervan overtuigd dat jij dit aan kan? Dan hoor ik dat graag.

Zo ziet jouw dag eruit

Geen dag is hetzelfde en je zal continue met verschillende aspecten binnen de organisatie bezig zijn voor het onderzoek. Van het ERP-systeem tot administratie tot communicatie richting klanten, aan jou de taak om alles inzichtelijk te krijgen en strak weg te zetten. Om deze processen inzichtelijk te krijgen zal je a 2 dagen per week meewerken, dit zal ondersteunend aan jouw onderzoek zijn. Met jouw onderzoek zorg je ervoor dat jouw stagebedrijf op operationeel, tactisch en strategisch niveau in control is.

Dit ben jij

* Analytische doener
* Energieke teamspeler
* Geïnteresseerd in interne processen
* Feeling met het culinaire

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief binnen de keukenapparatuur en is een gevestigde naam in de internationale sector. Daarnaast heeft het bedrijf ook samenwerkingen met gevestigde retail- als keukenapparatuur organisaties die je vast niet onbekend zullen zijn.

Binnen de Nederlandse organisatie werken 6 medewerkers en de sfeer is te omschrijven als plat en open. Juist omdat het een redelijk klein team is, is het belangrijk dat een student dit ook met zich meebrengt. Daarnaast staat het team altijd voor elkaar klaar en het is dus van belang dat jij een echte teamspeler bent die dezelfde mentaliteit heeft.

Het stagebedrijf heeft ervaring met het begeleiden van HBO studenten en er is begeleiding op niveau aanwezig. Daarnaast is het bedrijf goed te bereiken met het OV en als je in Utrecht stad woont kan je zelfs lekker op de fiets.
group
5+ medewerkers
mood
Plat en open
local_bar
Mee met vertegenwoordiger