Toffe afstudeeropdracht bij StudentenBureau

Je gaat je richten op Corporate Recruitment

Dit ga je leren

In deze afstudeerstage zal je bezig zijn met Corporate Recruitment. Je gaat meedenken hoe wij onze Employer Branding nog beter kunnen uitwerken zodat potentiële nieuwe collega’s en huidige collega’s trots zijn om bij StudentenBureau te werken. Jouw input is hierbij van groot belang om nieuwe ideeën uit te werken.

Bij de afstudeeropdracht is het 2,5 dag meedraaien met de werving en 2,5 dag tijd voor je opdracht op het gebied van Corporate Recruitment. Qua afstudeeropdracht kun je denken aan thema´s op het gebied van Talentmanagement en Employer Branding, ook afhankelijk waar jouw interesses liggen! Onze vorige HR afstudeerder heeft onderzoek gedaan naar de hele employee experience en daaruit is oa gekomen dat we verder moeten onderzoeken hoe we het beste kunnen beoordelen. Welke tools? Welke competenties? Frequentie? Maar ook het Medewerkerstevredenheidsonderzoek is een belangrijk thema waar we mee verder willen. Genoeg ideeën voor een goed onderzoek!

Qua meewerken zijn je dagen o.a. gevuld met onder andere de werving van potentiële kandidaten, het meedenken over creatieve werving campagnes, updaten en bijhouden van gegevens in onze database, meedenken en organiseren van Meet-us Events, het uitbouwen van ons Employer Brand, activeren en uitbouwen van onze kanalen om ons Employer Brand zichtbaar te maken.

We hebben twee Meet-us-events/ Inhouse events gepland staan het komende jaar, aan jou de taak om deze vol te krijgen met jonge enthousiaste potentiële consultants.

We hebben een enorme database met young professionals die jij gaat benaderen! Jij bepaalt wat nodig is om voor deze instroom te zorgen. Moeten we meer op social media zetten? Moeten we een mailing versturen? Hoe bereiken we de talenten?

Kortom een leuke en veelzijdige afstudeeropdracht waarbij je impact groot zal zijn!


Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint altijd met een heerlijke kopje koffie! De een dag vanaf kantoor Den Bosch, de andere dag vanuit je eigen kantoor thuis.
Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je potentiële kandidaten via LinkedIn aan het benaderen, de andere dag zit je in een brainstorm sessie voor onze branding of hang je met de coordinator van de opleiding CE aan de telefoon.

Dit ben jij

• Je barst van het enthousiasme en woont in de buurt van Den Bosch of in Utrecht(en hebt een OV-kaart)
• Je bent een echte winnaar en niet vies te beroerd om daar hard voor te werken
• Opleiding Bedrijfskunde, HR of Commerciele Economie
• Kan goed zelfstandig werken en hebt een vlotte babbel

Over dit bedrijf

Wij zijn 40 enthousiaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Dit jaar bestaan we 20 jaar, dus dat betekent groot feest!

Vanuit 2 kantoren, 1 in Amsterdam en 1 in Den Bosch, crossen wij het hele land door met als doel zoveel mogelijk leuke stages, afstudeeropdrachten en bijbanen terug te halen.
Jij komt te werken in team Den Bosch op ons net nieuwe kantoor op loopafstand van het Centraal station of in Amsterdam.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, mentoring, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.

group
50+ medewerkers
mood
Zeer informeel
local_bar
Goed jaar gehad? Dan gaan we naar Engeland!