Afstudeerstage sales en accountmanagement

Uitdagende sales afstudeerstage

Dit ga je leren

Studeer jij commerciële economie (of vergelijkbaar) en zoek jij per februari 2023 een interessante afstudeerstage richting sales? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de sales. Hier komen allerlei commerciële werkzaamheden bij kijken. Denk aan acquisitie, mee op klantbezoeken, meedenken over de salesstrategie binnen de organisatie etc.

Er wordt verwacht dat je ongeveer 2 dagen per week meewerkt. De overige 3 dagen mag je aan je scriptie besteden. Dit bedrijf heeft meerdere onderzoeken die opgepakt kunnen worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw afstudeerstage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast geef jij het bedrijf nieuwe inzichten op basis van je afstudeeronderzoek.

Dit ben jij

- Affiniteit met de IT
- Commercieel ingesteld
- Leergierig en gedreven
- Zelfstandig
- Opgeven komt niet in jouw woordenboek voor
- Wil je na je afstudeerstage het commerciële werkveld in? Dan heb je zeker twee streepjes voor ;)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de IT branche en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel. Het bedrijf vindt het belangrijk dat een kandidaat na zijn afstudeerstage ook het commerciële werkveld wilt ingaan.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel