Uitdagende afstudeerstage E-commerce

Onderzoek naar het positioneren van de webshop

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage per september 2021 ga je aan de slag met een onderzoek omtrent de online positionering van de webshop. Sinds 2016 beschikt de organisatie over een webshop en men wil dit platform professioneler gebruiken. Zo is de organisatie de afgelopen jaren hard gegroeid, terwijl de webshop niet de evenredige aandacht heeft gekregen die het verdiend. Aan jou dan ook de taak om te onderzoeken hoe de webshop zo goed mogelijk gepositioneerd kan worden om daarmee de groei nog verder te versterken.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij komt tijdens de afstudeerstage voornamelijk op locatie te werken. Aan de ene kant zal jij jezelf de helft van de tijd bezighouden met het onderzoek, en de andere helft met online marketing werkzaamheden. Hierbij goed om te weten: het gaat hierbij om werkzaamheden die ondersteunend zijn aan jouw onderzoek. De meewerkstage heb je immers al afgerond :)

Dit ben jij

* Je hebt interesse in E-commerce / Online Marketing
* Je bent resultaatgericht, flexibel, hands on en gedreven
* Je kan zelfstandig werken met SEO/SEA, Wordpress, Google Analytics
* Social Media marketing is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als verkoopbedrijf en er werken 35 medewerkers binnen het bedrijf. Tijdens jouw afstudeerstage kom je te werken met de eigenaar en het online marketingbureau waar men mee samenwerkt.

Verder is de sfeer te omschrijven als resultaatgericht en gedreven, wanneer je jezelf in deze waarden kan vinden is de kans groot dat je goed kan passen in het team. Tegelijkertijd wordt er van jou verwacht dat je veel kennis omtrent E-commerce en het positioneren met jezelf meebrengt. Wanneer je tijdens jouw afstudeerstage jouw toegevoegde waarde laat zien, is de kans op een vaste aanstelling na de afstudeerstage zeker aanwezig!

Verder is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer en je ontvangt goede begeleiding op HBO niveau een prima stagevergoeding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie zal worden gedeeld, wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Gedreven, informeel, resultaatgericht
local_bar
Kans op een baan!