Afstudeerstage procesoptimalisatie en kwaliteitsverbetering

Afstudeerstage procesoptimalisatie

Dit ga je leren

Voor een bedrijf dat zich bezig houdt met e-learnings, ga jij aan de slag met het ERP systeem. Je gaat het systeem onder loep nemen en kijken waar efficienter of effectiever gewerkt kan worden. Je gaat je onder andere bezig houden met het onderzoeken van de huidige structuur van de organisatie en de impact van het systeem. Jouw hoofddoel is dat de medewerkers zo efficiënt mogelijk gebruik maken van dit systeem. Je bent bezig met het analyseren van gegevens van klanten en medewerkers en denkt mee om het gebruik van dit systeem te optimaliseren.

Jij gaat daardoor het bedrijf dus helpen om de productiviteit van de organisatie te maximaliseren en natuurlijk optimaal te voldoen aan klantwensen.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:

✔ Het analyseren en beoordelen van de huidige bedrijfsprocessen
✔ Het formuleren van de gewenste processituatie.
✔ Het optimaliseren van de huidige bedrijfsprocessen
✔ Zorgen dat de medewerkers gemakkelijk gebruik kunnen maken van het systeem

Ben jij graag bezig met het optimaliseren van de werkzaamheden? Kan jij bijdragen bij het versnellen van de bedrijfsprocessen? Twijfel niet langer en geef aan dat je interesse hebt!

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van het optimaliseren van het ERP systeem en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Natuurlijk begin je jouw dag rustig met een kopje koffie waardoor je met volle energie jouw dag kan beginnen. Regelmatig heb je een check met je stagebegeleider waar je nu staat en hoe je verder gaat. Het implementatieplan is jouw hoofdverantwoordelijkheid en daar ligt de prioriteit binnen het bedrijf, hier ben je dus het grootste deel van de dag mee bezig.

Dit ben jij

Ben jij gemotiveerd om een optimaal kwaliteitsbeleid na te streven? Ben jij goed met data en kan je goed focussen wanneer je die data moet invoeren? Zie jij de rode draad in een lang proces? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het opleiden van medewerkers en faciliteerd E-learnings. Er werken zo'n 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als jong en informeel. Vanwege de sneller vernieuwingen zijn er veel mogelijkheden om de bedrijfsprocessen sneller te laten verlopen. Jouw nieuwe stagebedrijf is zich daarvan bewust en werkt dus graag samen met studenten. Pak jouw kan en laat zien dat jij klaar bent voor de eerste stap in je carrière.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Jonge en informele organisatie
local_bar
Echt eigen taken