Stage marketing en communicatie meewerken

Jij gaat je tijdens je stage bezig houden met het ontwikkelen van een marketingstrategie.

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een marketingafstudeerstage waarbij jouw onderzoek van grote waarde kan zijn? Dan kan dit de perfecte vacature voor jou zijn!

Tijdens jouw stage ga je 2,5 dag meewerken met marketingcommunicatie werkzaamheden en besteed je de rest aan jouw onderzoek. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes. Dit ga je doen door actief te zijn op de kanalen waarop de doelgroep ook actief is, uiteraard doe je hier eerst onderzoek naar, maar het leuke is dat je dit daarna direct kan implementeren. JE zal je tijdens het meewerken dan ook vooral bezig houden met het creëren van content en de mogelijkheden die er zijn op e-commerce. Er is hbo-begeleiding aanwezig, maar er wordt ook van je verwacht dat je zelfstandig te werk kan gaan en de consultant rol op je neemt. Het is voor deze stage belangrijk dat je goed overweg kan met social media en het is een pre als je goed kan werken met bewerkprogramma's. Het doel van jouw onderzoek is het vergroten van de online zichtbaarheid, hierbij moet het gevolg zijn dat er online meer producten verkocht gaan worden.

Jouw toekomstige stagebedrijf is een gezellige banketbakkerij, het is een familiebedrijf waar een open en eerlijke sfeer is. Ben jij open en sociaal? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Werkzaamheden die jij zal doen zijn:
- Creëren van content
- Social media beheren
- Marktonderzoek uitvoeren
- Strategie bepalen

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

✔ Creatief
✔ Ervaring in de marketing
✔ Proactief
✔ Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bakkerswereld en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open en gezellig
local_bar
Altijd lekkere koek bij de koffie/thee