Afstudeerstage personeel behoud horeca

Jij gaat een onderzoek uitvoeren op gebied van personeelsbehoud en personeelsuitbreiding bij een toonaangevend horeca bedrijf!

Dit ga je leren

Dit bedrijf staat wereldwijd bekend als een toonaangevende fastfoodketen en biedt nu een unieke kans voor een afstudeerder om bij te dragen aan de strategische groei en het succes van een specifieke franchisevestiging. Deze vestiging heeft een ambitieuze visie om 24/7 geopend te zijn en zoekt een gemotiveerde afstudeerder om te helpen bij het realiseren van deze doelen.

Als afstudeerder werk je nauw samen met de franchise-eigenaar en de restaurantmanager om strategieën te ontwikkelen die de medewerkerstevredenheid verhogen, het personeelsbehoud bevorderen en bijdragen aan het bereiken van de lange termijn visie. Het is ook mogelijk om hier in april te starten!

Zo ziet jouw dag eruit

Je week wordt opgedeeld in 2 delen. Waarin het eerste deel (3 dagen) zal gaan bestaan uit meewerken:
Je draait mee in verschillende zones, waaronder Productie, Service en Drive, om een diepgaand inzicht te krijgen in de operationele aspecten van het restaurant.
Tijdens deze periode maak je kennis met de dagelijkse gang van zaken en identificeer je mogelijkheden voor verbetering.

Het andere deel van de week ga jij je focussen op je onderzoek:
Je focust op het onderzoeksgebied van personeelsbehoud en aantrekken van nieuw personeel. Je ontwikkelt nieuwe strategieën en beleid om medewerkerstevredenheid te verhogen en het familiegevoel binnen het team te bevorderen.
Onderzoek de implementatie van personeelsgerichte initiatieven zoals persoonlijkere kerstpakketten en het organiseren van feesten voor het personeel.

Kortom, een stage die goed staat op je cv en je de mogelijkheid biedt om door te groeien binnen het bedrijf. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren franchise-eigenaar met veel werkervaring in zowel binnen- als buitenland. Bovendien is het een mooie kans om praktijkervaring op te doen bij een wereldwijd bekend merk.

Dit ben jij

✔ Ervaring/kennis met/van horeca
✔ Je bent minstens 1 dag in het weekend beschikbaar om mee te werken (tijden zijn hierin flexibel)
✔ Proactief
✔ Communicatief sterk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Horeca en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel doorgroeimogelijkheden