Stage klachtenprocedure opstellen

Je gaat voor dit bedrijf een klachtenprocedure opstellen

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij voor dit bedrijf een klachtenprocedure opstellen. Uit een klanttevredenheidsonderzoek is namelijk naar voren gekomen dat dit bedrijf beter met klanten kan communiceren.

Een belangrijk deel daarvan is hoe het bedrijf met klachten en vragen vanuit klanten omgaat. Op dit moment is hier geen systeem of vaste klachtenprocedure voor voor. Komt nu een verzoek binnen, dan komt het vervolg hierop aan op post-its en het geheugen van de medewerkers. Hier moet dus een systeem voor komen waar alles in gelogd kan worden.

Hoe dit het beste vorm kan krijgen, ga jij tijdens jouw afstudeerstage uitzoeken.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerder kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de communicatie met klanten. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimale klachtenprocedure? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte afstudeerstage voor jou.

Dit ben jij

-Enthousiast
-Zelfstandig
-Proactief
-Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Het stagebedrijf is een klantgericht en professionele organisatie, die haar klanten ontzorgt op alle gebieden van brandveiligheid. Het stagebedrijf bestaat momenteel uit circa 35 medewerkers, met meer dan 40 jaar ervaring in branddetectie. Verder zijn ze actief in zeer veel sectoren zoals zorgcentra, kantoren, defensie, hotels, horeca, detailhandel, kinderopvang, industrie etc. Hun bedrijfscultuur is open, betrokken, resultaatgericht en vakbekwaam.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
beveiliging