Afstudeerstage procesoptimalisatie

Kwaliteitsprocessen in kaart brengen en optimaliseren!

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het het optimaliseren van de kwaliteitsprocessen richting de klant. Hierbij kan je denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Het achterliggende doel is hierbij om uiteindelijk meer klanten binnen te halen, waardoor de omzet groeit.

De organisatie denkt zelf dat bijv. een ISO 9001 certificering hierbij kan helpen, maar zij willen vooral ook kijken waar de bottlenecks in het proces zitten en hoe ze het proces kunnen optimaliseren. Echter ontbreekt hiervoor de tijd, maar ook zeker de kennis en zij willen dit graag in een afstudeeronderzoek naar voren laten komen!

Zo ziet jouw dag eruit

Wat deze stage zo leuk maakt is dat je een breed takenpakket voor je rekening gaat nemen. Je dag is er divers omdat het onderzoek betrekking heeft op diverse processen. Je gaat bijvoorbeeld interviews afnemen bij jouw collega's om te inventariseren hoe zij taken uitvoeren en deze verbeterd kunnen worden. Jouw plan gaat daadwerkelijk uitgevoerd dus je wordt een belangrijke schakel binnen de organisatie. Er wordt verwacht dat je 1 a 2 dagen per week op locatie aanwezig bent, de rest kan vanuit huis.

Dit ben jij

* Student richting Bedrijfskunde
* Teamspeler, nuchter, resultaatgericht
* Interesse in eventuele ISO-certificeringen
* In staat om soms naar Opheusden te reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Opheusden en er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Plat, informeel, nuchter
local_bar
Familiebedrijf