Stage AO/IC onderzoek

Je gaat je bezig houden met de kwaliteit certificering

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het onderzoeken van een aantal verschillende taken. Je gaat alle processen in kaart brengen, hieruit ga je koppelingen en relaties leggen. Je gaat taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vastleggen (RACI). Verder ga je normen, wet en- regelgeving koppelen. Ook ga je je bezighouden met het continu verbeteren door middel van interne (kwaliteit)controle (IC). Een ander taak waar je je mee bezig gaat houden is het signaleren, registeren, beoordelen, monitoren, sturen en analyseren van risico’s en corrigerende en preventieve maatregelen (CAPA).

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag is divers omdat je je met verschillende aspecten bezighoudt van dit brede onderzoek. Het ene moment ben je bezig met interne communicatie en het andere moment hou je je bezig met de op orde stelling van de administratie. Je gaat een flinke ontwikkeling doormaken in je researchkwaliteiten. Jouw AO/IC (administratieve organisatie en interne controle) is een belangrijk onderdeel voor jouw afstudeerorganisatie. Een goede AO/IC zorgt er namelijk voor dat je stagebedrijf op operationeel, tactisch en strategisch niveau in control is.

Dit ben jij

Bijt jij je makkelijk vast in een uitdagend vraagstuk en laat je dan niet meer los? Vind jij het interessant om jezelf bezig te houden met de interne processen van een bedrijf? Zie jij altijd kansen liggen? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de vleeswaren en er werken 250 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling kwaliteit met 10 andere collega’s. Zij houden zich bezig met diverse werkzaamheden.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
plat
local_bar
groot bedrijf