Procesoptimalisatie afstudeerstage bij een SaaS aanbieder

Jij zal jouw hele afstudeerstage bezig zijn met het optimaliseren van dit bedrijf. Jij zal ervoor zorgen dat de uren gemakkelijker en overzichtelijker worden bijgehouden en goed worden door gefactureerd.

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor de optimalisatie van het proces.

Het proces dat jij gaat optimaliseren heeft betrekking op de uren die medewerkers maken. Een groot aantal van de medewerkers werkt in andere landen en moeten hun uren noteren die ze werken. Deze uren worden dan per project ingedeeld en zodoende worden de kosten per project bijgehouden. Dit loopt momenteel niet goed en de huidige manier van deze administratie levert problemen op. Kosten per project lopen te hoog op, er gaan uren verloren, uren worden verkeerd genoteerd etc. Jij gaat dit onder de loep nemen en zorgen dat geen enkele seconden meer verkeerd wordt genoteerd of verloren gaat.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeer stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Zelfstandigheid
- Proactief
- Assertief
- Persoonlijke drive
- Leergierig
- Intrinsieke motivatie om jezelf te verbeteren

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de SaaS en er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig. Een groot deel van het bedrijf is gelovig. Er is voor collega's en voor jou als stagiaire dus ook de mogelijkheid om te bidden gedurende de dag. Mocht je zelf niet gelovig zijn maakt dat natuurlijk niet uit en verwelkomen ze je graag!

Je komt te werken op de finance afdeling van het bedrijf. Jij zal samen met een mede eigenaar kijken naar de verbetermogelijkheden omtrent het schrijven van uren. Hij is universitair afgestudeerd en kan jou als student goed begeleiden. Daarnaast krijg je nog een prima stagevergoeding per maand.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig maar is natuurlijk wel handig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel