Afstudeerstage Customer Service en Marketing implementatie

Jij wordt ondergedompeld in de wereld van het reisbookingsplatform voor de leukste wintersportvakanties

Dit ga je leren

Jouw stage is een bookingsplatform voor de wintersportfans. De organisatie heeft partnerships gesloten met 250 internationale zzp-ers en organisaties. De wintersport sector spreekt voor de verbeelding. Continue ben jij bezig met het contact aanhouden met deze ontzettend enthousiaste partnerships die passie voor hun vak ervaren. Je neemt alle verantwoordelijkheden op je dat te maken heeft met de customer service en zorgt ervoor dat de gang van zaken goed verloopt.

Op de rustige momenten is er voor jou de ruimte om alle aspecten van de organisatie te leren kennen, denk aan de marketingomgeving waar jij leuke content mag creëren en de online aspecten beter leert kennen. Maar als jij het leuk vindt kan je ook leuke acties bedenken om nieuwe partnerships te sluiten of je meer te verdiepen hoe een kostprijs tot stand komt. Of te wel, er is ruimte voor jouw ontwikkeling en er wordt aandacht gegeven aan jouw interesses!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stagebedrijf is vooruitstrevend en heeft de klantwaardering hoog in het vaandel zitten. Jij houdt je bezig met alle aspecten van de customer service met de internationale kandidaten. Je krijgt hier te maken met piekenbelasting waarbij je stressbestendig moet kunnen zijn. In de rustige tijden kan jij je bezig houden met leuke taken zoals:
- Onderhouden van de online marketing
- Content schrijven voor betere vindbaarheid in Google
- Nieuwe partnerships met ski scholen afsluiten
- Content op de website controleren en verbeteren,
- Prijzen updaten

Als jouw interesses daar liggen, kan je meegenomen worden in het financieringsverhaal van de organisatie.

Dit ben jij

- Vloeiend Engels
- Duits en Frans is pre
- Representatief en communicatief
- Marketing/communicatie achtergrond
- Zelfstandig kunnen werken
- Leergierig en eager
- stressbestendig: in drukke tijden kan het heel hectisch zijn
- Affiniteit met de wintersport

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in wintersportbranche. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, maar je kan ook vanuit huis werken, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Passie voor het vak