Creatieve design afstudeerstage in Almelo

Jij gaat aan de slag met webdesign!

Dit ga je leren

Je werkt samen met collega’s aan uitdagende (maatwerk) projecten in uiteenlopende branches, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor een goed resultaat. Je leert in deze stage om je eigen ideeën in de praktijk te brengen. Jouw bedrijf vindt het namelijk fijn als je zelf met creativiteit jouw bijdrage laat zien! Je gaat leren hoe je:

- Trends in de online wereld omzet in ideeën
- Content schrijft
- Websites kunt optimaliseren
- Huisstijl
- Webdesign
- Social Media Creatieve design afstudeerstage in Almelo

Zo ziet jouw dag eruit

Je pakt je fiets van het station Almelo. Na 10 minuten fietsen kom jij aan bij het leukste online marketingbureau van Almelo! Je klapt je laptop open, zet je muziek aan en gaat aan de slag! In jouw stagebedrijf kan het allemaal. Je werkt namelijk in een wereld waarin online voorop staat, digital marketing en webdevelopment de core business is en je dus omringd bent door knappe koppen die websites bouwen. Je overlegt met je stagebegeleidster wat je die dag op online marketing gebied kunt doen en welke klanten jij kunt helpen met google analytics campagnes.

Tijdens jouw stage bij dit toffe marketingbureau ben jij verantwoordelijk voor het webdesign! Wil jij graag met jou Adobe skills de klant enthousiast maken? Reageer dan nu!

Dit ben jij

- Opleiding richtig Communicatie Media & Design
- Communicatief vaardig in woord en geschrift
- Kennis van HTML, CSS, PHP, Wordpress, InDesign, Photoshop en Illustrator
- Je werkt graag in teamverband maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag
- Leergierig, creatief en pro-actief!
- Affiniteit met online marketing


Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in online marketing en er werken 17 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en het is een gezellig jong team.

Je komt te werken op de afdeling webdesign met 3 andere collega’s. Zij houden zich bezig met de opmaak van website van het bedrijf zelf en haar klanten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddagborrel!