Commerciële afstudeerstage

Jij gaat als commerciële afstudeerder aan de slag met proces inrichting en cross selling in de technische branche

Dit ga je leren

Ben jij een commerciële student, met een interesse in techniek? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf is werkzaam in de farmaceutische industrie. De organisatie is gespecialiseerd in farmaceutische oplossingen, voor de productie van voornamelijk vaccins.

Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in het uitbreiden van de online sales. De organisatie heeft een soort van online webshop, waar klanten een winkelmandje kunnen vullen. Jij gaat je bezig houden met het checken van de orders en kijken welke onderdelen er nog missen, om die vervolgens extra aan te bieden. De communicatie zal vooral via email zijn.

De volgende werkzaamheden komen aan bod tijdens je afstudeerstage:
- Cross Selling
- Klantcontact (vooral online)
- Offertes uitwerken
- In contact staan met operations

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een kennismaking? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw afstudeerstage is dat je relevante en commerciële kennis op gaat doen. Daarnaast ga jij de organisatie helpen, door met jouw commerciële inzicht en kennis van de producten gaat zorgen voor een groei in de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Tijdens de stage kan jij 2 a 3 dagen per week meewerken en de overige dagen aan jouw onderzoek besteden. Indien de stage van beide kanten goed bevalt, is het ook nog mogelijk dat jij direct een vaste aanstelling aangeboden krijgt. Of te wel een ideale start voor jouw carrière!!!

Dit ben jij

✔ Gedreven
✔ Affiniteit met techniek
✔ Sterk in de Engelse taal
✔ Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in farmaceutische industrie en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Familiair
local_bar
Eigen sportschool