Business Intelligence afstudeerstage bij een groeiende organisatie

Je gaat je bezighouden met IT processen en de webshop

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf kan jouw hulp goed gebruiken. Deze snelgroeiende organisatie merkt dat er nog veel verbetering valt te behalen op het gebied van ICT. Er zijn veel verschillende processen die verbeterd kunnen worden zodat er meer tijd, ruimte en geld overblijft voor andere ontwikkelingen.

Dit is het punt waar jij komt kijken. Jij, als Young Professional op het gebied van IT, ziet mogelijkheden en kijkt welke processen geautomatiseerd kunnen worden. Jij zal de leiding hier in kunnen pakken.

Voorbeelden van projecten die mogelijk zijn:
- Het creëren van een dashboard
- Kijken over de afdelingen (administratie, inkoop) waar ruimte ligt voor automatisering
- Welke mogelijkheden zijn er met de beschikbare Business Intelligence

In feite wordt je dus een soort van projectleider op het gebied van IT.

Naast je afstuderen zal je ook nog werkzaamheden verrichten op het gebied van de Webshop, deze zal je voor een gedeelte moeten bijhouden samen met de inkoop.

Zo ziet jouw dag eruit

Aangekomen bij de organisatie kom je binnen in de platte organisatie. Iedereen is erg toegankelijk en werkt in één en dezelfde grote ruimte. Je gaat het bedrijf echt verder helpen, wat betekend dat je ook echt gezien wordt als medewerker. Je kan bij iedereen binnenlopen en er heerst een relaxte, harde werksfeer.

Dit ben jij

De organisatie zoekt iemand die:
• Een proactieve houding heeft
• Werkzaamheden zelfstandig op pakt.
• Mogelijkheden ziet qua automatisering
• Assertief is
• Aansturing kan geven

Over dit bedrijf

Dit mooie bloemenbedrijf exporteert verse snijbloemen naar bijna alle plekken over de hele wereld. Daarnaast worden de bloemen met de grootste zorg klaargemaakt voor vervoer.

Met ongeveer 50 jaar ervaring zijn zij een internationale speler in de bloemenbusiness en een belangrijke partner voor klanten van over de hele wereld. Hun gedegen vakkennis op zowel product- als marktniveau verzekert de klant van de beste koop.

Hier wordt gewerkt met de meest moderne technologie en zij willen dat hun klanten hier ook gebruik van kunnen maken. Zij investeren in de nieuwste ICT oplossingen en de nieuwste technieken op het gebied van verpakken en vervoeren, zo blijven zij ons constant verbeteren.
group
50+ medewerkers
mood
Groen, snel, dynamisch
local_bar
Je eigen projecten